Bedankt fietsclub

dinsdag 12 oktober 2021 Algemeen

We zijn blij met de mooie gift van €200,- die we kregen van de fietsclub van de Herv. Gemeente Kootwijkerbroek. De fietsclub zamelt elke keer, als ze fietsen, geld bij elkaar om het aan het eind van het seizoen aan een goed doel te geven. Wij zijn Welzijn Kootwijkerbroek en bieden 5 dagen in de week, activiteiten aan voor senioren op de bovenverdieping van de Essenburcht. Onze dagen worden ingevuld met o.a. een bakkie koffie, een gezellige activiteit op het gebied van bewegen, creativiteit, kennis en spel, voor ieder wat wils. Ook wordt er door vrijwilligers vers gekookt en eten we gezellig samen om 12.00 uur een heerlijk gekookte warme maaltijd. Een dagje Welzijn Kootwijkerbroek kost voor een dag €9,50 inclusief koffie, warme maaltijd en deelname.
Fietsclub, super bedankt dat jullie aan ons dachten, namens Coba, Jeanette en Rida, Welzijn Kootwijkerboek, tel 0620393990.