Avond van gebed, vrijdag 4 juni

dinsdag 1 juni 2021 Algemeen

Een van de meest heftige vormen van vervolging is gevangen zitten vanwege je geloof. Je vrijheid is weg, je krijgt te maken met hevige ondervragingen en mishandelingen. Je bent je leven zelfs niet zeker. Christenen krijgen steeds meer te maken met vervolging. Wereldwijd worden miljoenen christenen geconfronteerd met geweld, gevangenschap en discriminatie omdat ze geloven in de Heere Jezus. Kunt u zich voorstellen wat dat voor hen betekent?  Het is daarom zo belangrijk dat wij onze vrijheid gebruiken door in onze gebeden naast hen te staan. Wilt u/wil jij ook luisteren naar de verhalen van vervolgde christenen en hen bemoedigen met gebed? Dat kan op vrijdagavond 4 juni in ons kerkgebouw. Dit zal ook uitgezonden worden. De avond zal eenvoudig van opzet zijn als gevolg van de coronaregels en vindt plaats van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. De gebedsavond is ontleend aan de Nacht van gebed, een initiatief van Open Doors. We zien er naar uit om deze avond samen voor onze vervolgde broeders en zusters in de wereld te bidden! Iedereen is van harte uitgenodigd!
De gebedsgroepen.