Alpha

dinsdag 4 januari 2022 Algemeen

Door de huidige corona-maatregelen en de verwachting dat het nog wel even duurt voordat de activiteiten in Eben-Haëzer weer volop (kunnen) draaien, hebben we besloten om de start van de Alphacursus met 2 maanden uit te stellen. Nu staat de eerste cursusavond gepland op woensdag 23 maart om 19.00 uur in Eben-Haëzer.
Dit betekent dat u/jij nog extra tijd hebt om mensen uit te nodigen voor de Alpahcursus!! In de cursus worden de basiselementen van het christelijk geloof behandeld. Wie is Jezus, waarom bidden we? Wat geloof je eigenlijk als je Jezus volgt? De cursus heeft als doel om met anderen op zoek te gaan naar de zin van het leven.
We beginnen met een gezamenlijke maaltijd, gekookt door vrijwilligers uit onze gemeente. Daarna zingen we wat liederen en luisteren we naar een inleiding. Het grootste deel van de avond besteden we aan het spreken over het thema van die avond. Er is ruimte voor het delen van je vragen, twijfels, je ervaringen, want de avonden vinden plaats in een vertrouwde, veilige setting.  Opgave kan bij Jos Ansink 06 8119 5848 of via alpha@hervormdkootwijkerbroek.nl.
Het Alphateam