Alpha

dinsdag 23 november 2021 Algemeen

Het duurt nog wel eventjes, maar de tijd gaat snel. In januari hopen we weer een nieuwe Alphacursus te starten. In de Alphacursus worden basiselementen van het christelijk geloof behandeld. Wie is Jezus, Waarom bidden we? Wat geloof je eigenlijk als je Jezus volgt? De cursus heeft als doel om met anderen op zoek te gaan naar de zin van het leven.
Onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, staat de eerste cursusavond vooralsnog gepland op woensdag 19 januari, om 19.00 uur in Eben-Haëzer. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd, gekookt door vrijwilligers uit onze gemeente. Daarna zingen we wat liederen en luisteren we naar een inleiding. Het grootste deel van de avond besteden we aan het spreken over het thema van die avond. Er is ruimte voor het delen van je vragen, twijfels, je ervaringen, want de avonden vinden plaats in een vertrouwde, veilige setting.
Weet u/jij iemand wie interesse heeft in de Alphacursus? Nodig hem/haar uit! Bijvoorbeeld met de rode ansichtkaarten die eerder zijn uitgedeeld en waarvan er nog exemplaren in Eben-Haëzer liggen. Opgave kan bij Jos Ansink 06 8119 5848 of via alpha@hervormdkootwijkerbroek.nl.
Het Alphateam