Alpha

dinsdag 12 oktober 2021 Algemeen

Heeft u/jij de rode ansichtkaart over de Alphacursus nog? Dan is dit bericht een herinnering om deze uit delen, of om jezelf op te geven voor de Alphacursus, die we hopen te starten in januari. In de Alphacursus worden basiselementen van het christelijk geloof behandeld. Wie is Jezus, Waarom bidden we? Wat geloof je eigenlijk als je Jezus volgt? De cursus heeft als doel om met anderen op zoek te gaan naar de zin van het leven.
De eerste cursusavond staat gepland op woensdag 19 januari, om 19.00 uur in Eben-Haëzer. We beginnen dan met een gezamenlijke maaltijd, gekookt door vrijwilligers uit onze gemeente. Daarna zingen we wat liederen en luisteren we naar een inleiding. Het grootste deel van de avond besteden we aan het spreken over het thema van die avond. Er is ruimte voor het delen van je vragen, twijfels, je ervaringen, want de avonden vinden plaats in een vertrouwde, veilige setting.
Opgave kan bij Jos Ansink 06 8119 5848 of via alpha@hervormdkootwijkerbroek.nl.
Het Alphateam