2e pinksterdag 1 juni 2020 – online viering

dinsdag 12 mei 2020 Algemeen

Het thema van de viering is  'Hemel op Aarde'. Hoe vind je als mens je plek op aarde i.c.m. het geestelijke/het geloof. Je hebt hulp nodig van de Heilige Geest. Die geeft de goede visie/bril. Daar zijn we dankbaar voor! Maar wat is een gezond geestelijk geloof? Wat houdt dat praktisch in op deze aarde?
Graag hopen we hier meer over te horen deze viering!

U/jij bent van harte welkom om mee te kijken en te luisteren naar deze viering! Het zal begeleidt worden door ASAF en deels ingevuld door zendelingen vanuit onze gemeente.

Tijden: 9.30 uur -11.00 uur
Waar: https://www.hervormdkootwijkerbroek.nl/ en klik op de site op Play.
Collecte: voor het goede doel IJM: International Justice Mission; een christelijke organisatie die staat voor internationale gerechtigheid. Ze bevrijden en herstellen slachtoffers van slavernij en mensenhandel. In de viering hoort u/jij meer over wat IJM inhoudt.

Vriendelijke groet,
De evangelisatiecommissie