2e pinksterdag 1 juni 2020 – online pinksterviering

dinsdag 26 mei 2020 Algemeen

Het thema van de viering is 'Hemel op Aarde'. Hoe vind je als mens je plek op aarde i.c.m. het geestelijke/het geloof. Je hebt hulp nodig van de Heilige Geest. Die geeft de goede visie/bril. Daar zijn we dankbaar voor! Maar wat is een gezond geestelijk geloof? Wat houdt dat praktisch in op deze aarde? Graag hopen we hier meer over te horen deze viering!
U/jij bent van harte welkom om mee te kijken en te luisteren naar deze viering! Het zal begeleidt worden door ASAF en deels ingevuld door zendelingen vanuit onze gemeente. De overdenking word verzorgt door Arjen den Admirant. Arjen en Ester (zijn vrouw) werken als studentenwerkers voor Agapè, in het buitenland onder een onbereikte bevolkingsgroep. Zij coachen studenten op verschillende levensgebieden, en tevens is Arjen teamleider van het team waarin ze werken.
Tijden:      9.30 uur-11.00 uur
Waar:       https://www.hervormdkootwijkerbroek.nl/ en klik op de site op Play.
Collecte:  voor het goede doel IJM: International Justice Mission een christelijke organisatie die staat voor internationale gerechtigheid. Ze bevrijden en herstellen slachtoffers van slavernij en mensenhandel. In de dienst hoort u/jij meer over wat IJM inhoudt. Vriendelijke groet,
De Evangelisatiecommissie