25 jarig jubileum ds. Visser

maandag 7 juni 2021 Algemeen

Woensdag 2 juni 2021 mocht ds. Visser zijn 25 jarig jubileum als predikant vieren. Dankbaarheid overheerst. Op 2 juni 1996 is ds. Visser bevestigd als predikant in de Hervormde Gemeente van Langerak. Na 5 jaar predikant in Langerak was hij dat in Renswoude, Zwijndrecht, Rijssen en vanaf 2017 is ds. Visser de predikant van wijk 1 in onze gemeente, Kootwijk / Kootwijkerbroek. Samen met zijn vrouw en kinderen mag hij midden in onze gemeente staan en wonen. Hij mag het Woord van God verkondigen en uitdragen. Ook hier zou ik willen zeggen: dankbaarheid overheerst. We zijn blij met dit gezin in ons midden. Ds. Visser wilde dit jubileum eigenlijk een beetje geruisloos voorbij laten gaan. Als  kerkenraad vonden we dat dit toch wel enige aandacht verdiende. Zondagochtend, 30 mei, na de dienst mochten we al iets bij de loopbaan van ds. Visser stilstaan. U hebt het wellicht gezien. Woensdagavond, 2 juni, werd het gezin van ds. Visser verrast met een helikoptervlucht over onze gemeente. De landing was in het weiland tegenover de kerk, waar zij opgewacht werden door de leden van de kerkenraad. Daarna was er een gezellig samenzijn op het kerkplein. We hopen dat ds. Visser en zijn vrouw en kinderen nog een lange tijd in Kootwijkerbroek mogen vertoeven. We wensen ds. Visser met zijn gezin, van harte, Gods zegen toe.
Namens de kerkenraad.