21 september; onze eerste Ochtendvrouwenkring: welkom!

dinsdag 13 september 2022 Algemeen

Alle voorbereidingen zijn in gang, de Bijbelstudie ligt al lang te wachten, de koffie/thee met iets lekkers zal klaarstaan, veel stoelen ook, de muziek is geoefend, we zien ernaar uit dat je er (weer) bij zult zijn! Onze God belooft dat waar er twee of drie in Zijn Naam bijeen zijn, Hij in het midden zal zijn! Wat een bijzondere genade dat we onze Ochtendvrouwenkring mogen hebben.
Wat kun je doen als voorbereiding?
*Psalm 1 lezen * Inleiding op de Psalmen en Bijbelstudie 1 over Psalm 1 lezen uit Vrouw tot vrouw *meebidden en -danken voor deze ochtend.
In Psalm 1 lezen we over iemand die iets gevonden heeft in het leven waar hij vreugde in vind. Kun je ook wel wat meer vreugde gebruiken?
Vorig jaar hadden we onze eerste ochtend in de buitenlucht. Als het weer het toelaat hopen we dat weer te doen, anders in Eben-Haëzer om 9.15 uur. Je (klein)kinderen zijn welkom! Maar vergeet niet ze uiterlijk tot dinsdag 18 uur aan te melden op  ochtendvrouwenkring@hervormdkootwijkerbroek.nl zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Heb je verder vragen of wil je de Bijbelstudie online ontvangen dan kun je dat hier ook melden. Een hartelijke groet, Hennie, Elisabeth, Marieke, Mieke, Dikkie.