1 februari 2023 Ochtendvrouwenkring

dinsdag 24 januari 2023 Algemeen

De volgende Ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 1 februari 2023. We zijn op de eerste ochtendvrouwenkring begonnen met de Bijbelstudie ‘Psalmen’ van ds. A. van Zetten.

Hier zullen we D.V. 1 februari mee verder gaan.
We gaan het hebben over Psalm 105: ‘Israëls God schrijft geschiedenis’.

Psalm 105 zet in met een oproep tot het loven van God: loof, maak bekend, zing, beroem u, verblijd u, vraag, zoek. Lovenswaardig zijn Zijn daden, is Zijn kracht,  Zijn wonderen, tekenen en oordelen. Gods wonderlijke handelen met Israël moet onder alle volken vermeld worden, want dat is Hij waard.

Lezen: Psalm 105 en Galaten 3: 1-16 en Bijbelstudie 6 (ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl)
We hopen jullie te zien op 1 februari in Eben-Haëzer. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.

Je (klein)kinderen zijn welkom! Maar vergeet niet ze uiterlijk tot dinsdag 18 uur aan te melden op  ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Heb je verder vragen dan kun je dat hier ook melden. Een hartelijke groet,

Dikkie, Hennie, Elisabeth, Marieke, Mieke

Energietoeslag en tips om energie te besparen.