Kootjebroeksemarkt

Ieder jaar, op de derde zaterdag van juni, wordt de Kootjebroeksemarkt georganiseerd. Deze markt is opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast is de Kootjebroeksemarkt een markt waar er voor iedereen iets te doen is. De markt is uitgegroeid naar een dag met allerlei acties en activiteiten om ze veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het is meer dan een rommelmarkt alleen. Er zijn spelletjes voor jong en oud, een gezellig terras en 6-kamp. De markt wordt afgesloten met ‘shop till you drop’. Vanaf vrijdagmiddag staat er een oud ijzer container waar oud ijzer ingeleverd kan worden.
Voor de rommelmarkt worden het hele jaar spullen verzameld. Het gaat om spullen die nog een tweede kans hebben en waar u niets meer mee doet. Deze spullen kunnen bij u thuis opgehaald worden. U kunt hiervoor contact opnemen met Wim Dekker (0342-415513). De spullen worden op de laatste zaterdag van de maanden september tot en met mei opgehaald. Ook kunnen er op deze zaterdagen spullen gebracht worden bij A. van Essen, Nachtegaalweg 7 in Kootwijkerbroek.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Kootjebroeksemarkt dan kunt u contact opnemen door een mail sturen naar kootjebroeksemarkt@gmail.com.
Mocht u graag als vrijwilliger u inzetten voor de markt, klik op aanmelden .

Graag tot ziens op de Kootjebroeksemarkt!

De organisatie van de Kootjebroeksemarkt bestaat uit de volgende leden:
Jonathan van de Pol (stuurgroep) 06-15253249
Mirthe van de Pol (stuurgroep)
Corinne Lekkerkerker (catering)
Sylvia Lagerweij (rommelmarkt)
Bertus van Essen (PR)
Geritta Jansen (spelletjes)
Benjamin Brunekreeft (6-kamp)