Kootjebroeksemarkt

Helaas hebben we als bestuur van de Kootjebroekse markt moeten besluiten om de markt van 20 juni niet door te laten gaan ivm corona crisis. We hopen dat de markt volgend jaar wel door mag gaan en dat we elkaar daar in goede gezondheid mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Kootjebroekse markt commissie

Ieder jaar, op de derde zaterdag van juni, wordt de Kootjebroeksemarkt georganiseerd. Deze markt is opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Daarnaast is de Kootjebroeksemarkt een markt waar er voor iedereen iets te doen is. De markt is uitgegroeid naar een dag met allerlei acties en activiteiten om ze veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het is meer dan een rommelmarkt alleen. Er zijn spelletjes voor jong en oud, een gezellig terras en 6-kamp. De markt wordt afgesloten met ‘shop till you drop’.

Vanaf vrijdagmiddag staat er een oud ijzer container waar oud ijzer ingeleverd kan worden. Voor de rommelmarkt worden het hele jaar spullen verzameld. Het gaat om spullen die nog een tweede kans hebben en waar u niets meer mee doet. Deze spullen kunnen bij u thuis opgehaald worden. U kunt hiervoor contact opnemen met Wim Dekker (06-34268380). De spullen worden op de laatste zaterdag van de maanden september tot en met mei opgehaald. Ook kunnen er op deze zaterdagen spullen gebracht worden bij fam. Lagemaat, Kootwijkerdijk 17, Kootwijkerbroek.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Kootjebroeksemarkt dan kunt u contact opnemen door een mail sturen naar kootjebroeksemarkt@gmail.com.

Mocht u zich graag als vrijwilliger willen inzetten voor de markt, klik op aanmelden.

Graag tot ziens op de Kootjebroeksemarkt!

De organisatie van de Kootjebroeksemarkt bestaat uit de volgende leden:

Jonathan van de Pol (stuurgroep) 06-15253249
Mirthe van de Pol (stuurgroep)
Gerco van t’Voort (financiën)
Corinne Lekkerkerker (catering)
Sylvia Lagerweij (rommelmarkt)
Bertus van Essen (PR)
Mahree Hoogeveen (spelletjes)
Benjamin Brunekreef (6-kamp)

Zie ook