Zaal E: Ebenhaëzer-Bijbelkring

woensdag 9 oktober 2019 20:00-21:30

Eben Haezer

Omschrijving

Dit seizoen mag ik de Bijbelkring in Kootwijkerbroek leiden. Net als de vorige keer maak ik ook nu graag gebruik van een boekje. Vanwege de goede ervaringen met de schrijver is mijn keuze gevallen op het boekje ‘In gesprek’ van ds. H.J. van der Veen. Het boekje is voor € 11,50 te koop in de boekhandel, en is voor dezelfde prijs ook bij mij verkrijgbaar. De eerste keer komen we op woensdag 9 oktober samen. Daarna op 20 november, 18 december, 15 januari, 12 februari en 18 maart, uiteraard Deo volente. We beginnen om 20.00 uur in Eben-Haëzer. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen. Ook als u zomaar een keer wil komen kijken, bent u welkom. Opgave is niet nodig en er is altijd plaats.
Ds. C.G. Visser

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.