Zaal C en E: Ochtendvrouwenkring

woensdag 1 december 2021 09:15-11:30

Eben Haezer

De volgende ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 1 december 2021.
Deze ochtend willen we bij elkaar komen in de kerk. We gaan verder met nadenken over ‘Het Koninkrijk van God.’  Dit keer Bijbelstudie 3. Deze staat in de Vrouw tot Vrouw 2021/2022. Willen jullie Bijbelstudie 3 doorlezen. (Ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl ) En het Bijbelgedeelte wat daarbij hoort, 2 Samuel 7:1-17.
In deze Bijbelstudie wil ds. J.W. Verboom laten zien dat God de Koning na Genesis 3 – waarin de mens het koningschap verspeelt – nieuwe aardse (onder)koningen geeft. In het verbond met koning David belooft God zelfs een nieuw, eeuwig koningschap en een nieuwe troonzaal: de tempel.
We hopen jullie te zien op 1 december in de kerk. Deze morgen hoopt Daniëlle Oudshoorn iets te vertellen over haar werk onder zwangere en jonge moeders in Namibië. Dat is ook waar we dit seizoen én deze morgen voor sparen!
Deze ochtend zal ook (voor een deel) uitgezonden worden en begint om 9.15 uur. Via de site hervormdkootwijkerbroek.nl onder opnamen kerkdiensten kunt u deze ochtend live meekijken of later terugkijken.
Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.
Voor de kinderen is er oppas. We zoeken nog 1 oppasser voor deze morgen. Graag horen we wie dat evt. wil doen. Bij voorbaat dank.
Iedereen is van harte welkom! Hartelijke groet,
bestuur OVK

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.