Zaal C: Ochtendvrouwenkring

woensdag 1 februari 2023 09:15-11:30

Eben Haezer

Omschrijving

De volgende Ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 1februari 2023.We zijn op de eerste ochtendvrouwenkring begonnen met de Bijbelstudie ‘Psalmen’van

Ds.A. van Zetten. Hier zullen we D.V. 1 februari mee verder gaan.

Wegaan het hebben over Psalm 105: ‘Israëls God schrijft geschiedenis’.

Psalm105 zet in met een oproep tot het loven van God: loof, maak bekend, zing,beroem u, verblijd u, vraag, zoek. Lovenswaardig zijn Zijn daden, is Zijnkracht,  Zijn wonderen, tekenen enoordelen. Gods wonderlijke handelen met Israël moet onder alle volken vermeldworden, want dat is Hij waard.

Lezen:Psalm 105 en Galaten 3: 1-16 en Bijbelstudie6 (ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl)

We hopenjullie te zien op 1 februari in Eben-Haëzer. Om 8.45 uur staat de koffie klaar,om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.

Je (klein)kinderenzijn welkom! Maar vergeet niet zeuiterlijk tot dinsdag 18 uur aan te melden op  ovk@hervormdkootwijkerbroek.nlzodat we weten waar we op kunnen rekenen. Heb je verder vragen dan kun je dat hierook melden. Een hartelijke groet,

Dikkie, Hennie, Elisabeth, Marieke, Mieke

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.

Energietoeslag en tips om energie te besparen.