Zaal C: Ochtendvrouwenkring

woensdag 30 november 2022 09:15-11:30

Eben Haezer

De vierde Ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 30 november 2022.
We zijn op de eerste ochtendvrouwenkring begonnen met de Bijbelstudie ‘Psalmen’ van ds. A. van Zetten. Hier zullen we D.V. 30 november mee verder gaan. We gaan het hebben over Psalm 43: ‘Een neergebogen ziel’. Het psalmboek heeft oog voor de dieptepunten van het leven. Psalm 43 mag vertroostend zijn wanneer het leven ons zwaar valt. Het leert hoe we hier mee om kunnen gaan en het houdt ons voor dat God erbij wil zijn en het ten goede zal keren. Er is hoop!
Lezen: Psalm 42 en 43 en Bijbelstudie 3. (ook aan te vragen via ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl)
We hopen jullie te zien op 30 november in Eben-Haëzer. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.
Je (klein)kinderen zijn welkom! Maar vergeet niet ze uiterlijk tot dinsdag 18 uur aan te melden op ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Heb je verder vragen dan kun je dat hier ook melden. Een hartelijke groet,
Dikkie, Hennie, Elisabeth, Marieke, Mieke

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.

Energietoeslag en tips om energie te besparen.