Zaal E: Ochtendvrouwenkring

woensdag 16 september 2020 09:15-11:30

Eben Haezer

Omschrijving

Met dankbaarheid kunnen we melden dat we woensdag 16 september weer hopen te starten. Komend seizoen gaan we het samen over het Bijbelboek Prediker hebben. De woorden uit Prediker zijn actuele wegwijzers die ons een begaanbare weg wijzen in een wereld vol verwarring. We hopen elkaar te bemoedigen en veel te leren uit het boek Prediker. Wij behandelen de eerste Bijbelstudie uit het juni nummer. Deze heeft als titel: ‘Zoeken naar zin’.
Willen jullie dit alles ter voorbereiding thuis alvast doorlezen? Heb je geen Bijbelstudie dan kun je een mailtje sturen naar de Ochtendvrouwenkring, dan krijg je het digitaal: ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl
In verband met corona hebben we alles zo georganiseerd dat we ons aan de 1,5 meter regel kunnen houden. Daarom zal het eerste gedeelte in de kerk zijn. We gaan wel uiteen na de inleiding voor de bespreking van de Bijbelstudie, wat we dan in verschillende zaaltjes in Eben-Haëzer willen doen. We hopen, ondanks alle regels, op deze wijze toch een fijne ochtendvrouwenkring ochtend te kunnen hebben met elkaar.
Voor de dames, die de contributie graag contant willen betalen, willen we vragen om het geld gepast in een enveloppe te doen en deze in te leveren in de daarvoor bestemde inleverbox onder vermelding van je naam.
We hopen jullie te zien op 16 september in de kerk. Om 8.45 staat de koffie klaar (om 9.10 stoppen we met koffie schenken) en om 09.15 uur beginnen we. Rond 11.30 sluiten we de ochtend af. Voor de kinderen is er oppas. Iedereen is van harte welkom! Groet,
bestuur OVK

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.