Zaal C: Seniorenmiddag

woensdag 19 februari 2020 13:30-17:00

Eben Haezer

Omschrijving

Woensdag 19 februari is het onze seniorenmiddag. We beginnen met een meditatie. Daarna geeft Dhr. Mulder van de IVN een presentatie over vogels in de eigen omgeving. Vogels in de eigen woonomgeving komen steeds meer in de belangstelling te staan. Het verrijkt je leven als je weet welke vogel daar vliegt en zingt. Sommige vogels zijn gemakkelijk te herkennen aan hun uiterlijk maar als het blad aan de bomen zit wordt het herkennen aan hun zang belangrijk. Aan het eind van de middag hopen we als ervaren vogelkenners de lente tegemoet te gaan! Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Iedereen is hartelijk welkom om deze middag met ons mee te maken.

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.