Aanmelden kerkdiensten

Om zo veel mogelijk gemeenteleden in de gelegenheid te stellen eredienst te bezoeken zullen we vanaf D.V. zondag 11 oktober gaan werken met een digitaal reserveringssysteem. Dit is ook de zondag waarop we als gemeente voor de eerste keer bij elkaar komen in de Hofstee te Stroe.

Hoe werkt het systeem?
Voor dit digitale reserveringssysteem is slechts een eenmalige aanmelding per huisgezin nodig. U wordt vervolgens per mail uitgenodigd voor een eredienst wanneer u hiervoor aan de beurt bent. Door middel van een knop in deze mail kunt u uw komst bevestigen. U wordt dan gevraagd met hoeveel personen u de dienst hoopt te bezoeken. Wijst u de uitnodiging af of reageert u niet binnen 48 uur, dan nodigt het systeem automatisch andere gemeenteleden uit. Het systeem zorgt er voor dat iedereen even vaak een uitnodiging ontvangt.

Ik kom er niet uit
Lukt het u niet om de aanmelding digitaal te doen? Vraag in uw familiekring of zij u willen toevoegen of toe kunnen voegen aan de eigen aanmelding. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uw aanmelding ook telefonisch doen bij uw wijkouderling.

Hoe werkt de aanmelding?
Bij de aanmelding wordt u gevraagd om een aantal gegevens. We zetten ze even op een rij..

Begin in het naamveld met uw achternaam. Voorbeeld: Top, Familie van de

E-mailadres
Dit is het mailadres waarop u de uitnodigingen ontvangt en tevens uw gebruikersnaam

Aantal bezoekers
Het maximaal aantal personen waarmee u normaal gesproken naar de kerk komt, inclusief kinderen tot en met 12 jaar. (dit is met de laatste wijziging van de richtlijnen gewijzigd).

Wachtwoord
Een door u bedacht wachtwoord. Dit wachtwoord heeft u nodig om achteraf gegevens te kunnen wijzigen.

Kerkdiensten
Het advies is om u voor zo veel mogelijk kerkdiensten op te geven. Ook in Stroe is er kinderoppas.

Nadat u alle gegevens ingevoerd hebt en op de 'Aanmelden' knop geklikt hebt, ontvangt u ter controle en bevestiging een e-mail met daarin een link om de aanmelding definitief te maken. Ontvangt u deze mail niet? Controleer dan even de spam-map en voeg het adres eventueel toe aan de vertrouwde personen.

Gegevens wijzigen