Website

Op deze website is naast alle informatie, ook actuele informatie te raadplegen, waaronder bijvoorbeeld foto’s van gemeente-activiteiten, kerkbodeberichten en andere actuele berichten. Persoonlijke berichten worden niet geplaatst op de openbare website. Daarvoor kunt u zich abonneren op onze digitale kerkblad dat echter alleen mogelijk is voor leden van onze gemeente.

Ook de opnamen van onze erediensten zijn op de site te vinden. Deze staan normaal gesproken ongeveer 1 uur nadat de dienst is afgelopen op de website.

Als u een nieuwsbericht wilt doorgeven voor de website, dan graag een e-mail naar nieuws@hervormdkootwijkerbroek.nl sturen.

Heeft u andere vragen/opmerkingen betreffende de website, neem dan contact op met de webmaster.

Als u informatie van de website wilt aanpassen of toevoegen, lever dan bij voorkeur een exact verhaal aan, dat 1-op-1 in de website geplaatst kan worden.