CD-dienst

Voor mensen die ziek zijn, is er de mogelijkheid om een kerkdienst te beluisteren vanaf cd. Wil men hiervan gebruik maken (doe het gerust, want daar is het voor) neem dan contact op met uw sectie-ouderling of met Alfred van Baaren.

U kunt van een eredienst ook een CD kopen. De kosten zijn € 3,00 per CD.

Let bij bestellen op het volgende

• De CD zal standaard wordt geleverd als data CD-Rom met daarop een MP3 bestand.
  • Hierdoor is er nog ruimte over op de CD en kunnen er meerdere diensten op 1 CD worden geplaatst. Er kunnen wel 6 diensten op 1 CD.
  • Controleer voordat u tot bestelling over gaat of uw CD speler MP3 data CD's kan afspelen. Computers en laptops kunnen normaal geproken dit prima afspelen (mist het toestel een CD/DVD speler heeft).
  • Als uw CD speler geen MP3 ondersteund dient u een audio CD te bestellen. Dit graag duidelijk bij uw bestelling vermelden. Een audio CD is beperkt qua ruimte (80 minuten) en een normale dienst past er niet helemaal op en de dienst zal worden ingekort.
  • De CD wordt als hij gemaakt is naar Eben Haezer gebracht. Links in het voorportaal hangt een houten kast. De CD zal zijn voorzien van uw naam.
  • Een CD bevat alleen een geluidsopname en dus geen beeld.

Wilt u een MP3 bestand van een dienst downloaden? Ga dan naar de opname pagina.

Rouwdienst

Een CD van een rouwdienst wordt meestal door de begrafenisondernemer geregeld.

Trouwdienst

Bij een trouwdienst krijgt het bruidspaar 1 CD gratis. Wel moet het bruidspaar zelf de CD bestellen. Bij uw bestelling duidelijk vermelden dat het om een trouwdienst gaat en dat u het betreffende bruidspaar bent. Trouwdiensten worden ook online gezet, zie de opname pagina.

DVD video

Van bijzonder diensten wordt een DVD opname gemaakt. We hebben het hier dan over diensten als dopen, belijdenis of intrede. De camera hangt op een vaste plek en maakt opname van het podium voorin de kerk. Ook van een trouwdienst kunt u een DVD krijgen. Het bruidspaar dienst dit met de koster te overleggen. Kosten van een DVD zijn € 10,-

Alfred en Hanneke van Baaren
E-mail cddienst@hervormdkootwijkerbroek.nl