Vrijwilligersavond

maandag 2 april 2018 Algemeen

Als College van Kerkrentmeesters willen we graag eens iets terugdoen voor de vele vrijwilligers binnen onze gemeente. Dit betreft dan zowel de mensen die praktisch bezig zijn (bijv. het kosterswerk), als ook de mensen die actief zijn in pastoraat en toerusting (bijv. clubleiding, mentorencatechese) het betreft dus alle vrijwilligers het maakt niet uit hoe groot of klein je werkzaamheden zijn. Wij organiseren daarom op donderdagavond 19 april vanaf 19.30  uur een vrijwilligersavond in Eben-Haëzer.
We waarderen de inzet van de vele vrijwilligers zeer. Dit willen we graag tonen door tijdens deze avond vrijwilligers als u en jou te bedanken en te voorzien van een hapje en een drankje.
Tevens zal op deze avond een vrijblijvende bijbelquiz georganiseerd worden De term vrijwilliger kan bij deze gelegenheid zo breed mogelijk geïnterpreteerd worden. We willen geen vrijwilliger passeren en zetten de deur van Eben-Haëzer daarom op deze avond wijd open.