Vrijwilligers Kootjebroekse Markt gezocht

dinsdag 9 april 2019 Algemeen

Zaterdag 15 juni 2019 hopen we weer de Kootjebroekse Markt te houden rondom de Hervormde Kerk. Echter wat is een markt zonder vrijwilligers? Daarom doen we ook dit jaar weer een beroep op u om de markt te helpen opbouwen, op te ruimen, achter een kraam te staan, op het terras te helpen of wat dan ook. We willen graag op vrijdag 14 juni om 9.00 uur starten met het opbouwen. Voor de inwendige mens wordt ook op deze dag gezorgd. U kunt zich opgeven via www.hervormdkootwijkerbroek.nl/commissies/kootjebroeksemarkt/aanmelden>  daar staat een formulier waar u op kunt invullen waar u ons mee zou willen helpen. Daar kunt u ook aangeven of u op de vrijdag of de zaterdag wilt helpen. Het zou fijn zijn als u, op welke manier dan ook, een steentje zou kunnen bijdragen aan de markt. Alvast bedankt voor uw/jullie medewerking.

Hartelijke groeten,
Kootjebroekse Markt Commissie