Vrijwilligers kerkrenovatie

dinsdag 23 april 2019 Algemeen

Deze week hebben we de start kunnen maken met de renovatie van de kerk.
De inrichting is deels al verwijderd, de planning is dat aankomende week ( 29 april t/m 04 mei) de overige inrichting wordt verwijderd, waaronder de boxen, beamers, de plafonds in de zijbeuken, de verwarming/ radiatoren en de vloertegels. De week erop wordt er gestart met het ontgraven t.b.v. de nieuwe vloer en het graven t.b.v. de nieuwe installaties ( 6 mei t/m 11 mei).
Er hebben weer verschillende vrijwilligers zich opgegeven en aangemeld. Hartelijk dank daar voor. We kunnen jullie hulp goed gebruiken. Elke dag willen we om 07.30 uur beginnen, koffie is aanwezig.
Heb je deze dagen of tot medio september nog zin en tijd om te helpen meld je dan aan via een appje of mailtje naar 06-13481406 of janvmaanen@hotmail.com
Alle hulp is welkom.

Hartelijke groet,