Voor Elkaar Vakantieweken

dinsdag 7 mei 2019 Algemeen

Veel mensen hebben de vakantie al weer geboekt. Even lekker er tussen uit. Het is echter niet voor iedereen zo eenvoudig om een vakantie te boeken. Misschien bent u de laatste jaren niet meer op vakantie geweest omdat u afhankelijk bent van de zorg van anderen. De hervormde vrouwenbond verzorgt elk jaar een groot aantal vakanties voor zowel lichamelijk als verstandelijk gehandicapten en voor alleenstaanden. Dit zijn de VOOR ELKAAR vakantieweken.
Om deze gasten te kunnen verzorgen en begeleiden, hebben zij ieder jaar veel vrijwilligers nodig.
Vindt u of jij het leuk om iemand een onvergetelijke vakantie te bezorgen, ben je tussen de 18 en 67 jaar (vrijwilligers voor vakantieweken met een lichamelijke beperking tot en met 65 jaar) en bereid je handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan!
Heeft u belangstelling om deel te nemen aan deze vakantie of wilt u mee als begeleiding? Kijk dan op www.hervormdevrouwenbond.nl/vakantieweken of neem contact op met diaken J. de Vries 06-54796212