Uitzendingsdienst fam. Oudshoorn

dinsdag 26 juni 2018 Algemeen

Namens de kerkenraad van de Nieuwe Kerk Utrecht en het bestuur van de GZB ontvingen we een uitnodiging  voor de kerkdienst waarin ds. Joram en Daniëlle Oudshoorn samen met hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise worden uitgezonden naar Namibië. In deze dienst vragen we de zegen van onze God over hun uitzending.
Joram en Daniëlle mogen zich in Namibië inzetten voor de toerusting van kerkleiders, om als discipel van Jezus te leven, de lokale gemeente op te bouwen en het Evangelie te delen met anderen. Zo willen Joram en Daniëlle de veelkleurige kerk van Namibië dienen en verbindingen leggen met de kerk in Nederland.
De uitzending vindt plaats op D.V. zondag 1 juli 2018 om 10.00 uur in de Nieuwe Kerk in Utrecht. In deze dienst zal ds. Dirk de Bree voorgaan. De uitzending namens de GZB wordt verricht door ds. Johan Carl van Trigt.
Namens de zendingscommissie hopen we deze dienst bij te wonen. De familie Oudshoorn uit Stroe heeft gevraagd of de gemeente van Kootwijkerbroek betrokken wil blijven bij hun verblijf daar als deelgenotengemeente van de GZB. De kerkenraad heeft hierin toegestemd; we zullen als gemeente fam. Oudshoorn ondersteunen door gebed en meeleven maar zullen geen vaste financiële verplichtingen aangaan vanwege onze betrokkenheid op reeds lopende projecten.
We wensen de familie Oudshoorn van harte Gods zegen toe op hun werk en hopen spoedig meer te laten horen.
De zendingscommissie