Uitnodiging KAMPIE

dinsdag 3 september 2019 Algemeen

Beste vrijdagavondclubtieners, ook dit jaar gaan we weer met z'n allen op kampie. Er zijn weer allerlei leuke en fanatieke spellen bedacht, er is een mooi kamphuis geregeld en ook aan lekker eten zal het niet ontbreken. De volgende spullen moet je zelf meenemen: hoeslaken, sloop, slaapzak / dekbed, luchtbed, geld voor in de stad en je ID kaart.
Met elkaar willen we nadenken over het HGJB thema: 'Kom, doe mee!'
Het belooft een super gezellig uitje te worden, dus wees er bij op 4 en 5 oktober!
Je kunt je opgeven tot en met 30 september door een mail te sturen naar: vrijdagavondclub@hervormdkootwijkerbroek.nl
Wil je hierbij je naam, je 06 nummer doorgeven en twee personen bij wie je graag in de groep wilt. We hopen op vele aanmeldingen, neem gerust je vriend / vriendin ook mee!