Tieners eten met ouderen

woensdag 20 maart 2019 Algemeen

Beste ouderen van de gemeente. Namens de vrijdagavondclub, willen onze tieners u hartelijk uitnodigen om met ze te komen eten in Eben-Haëzer op 29 maart, vanaf 18.00. Hiervoor willen we alle 60-plussers uitnodigen om dit samen met ons te komen doen. Naast eten, zullen er nog diverse activiteiten te zien en te doen zijn, uitgevoerd door de tieners. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan deze avond. Ook vervoer van en naar Eben-Haëzer is mogelijk.
Aanmelden kan via vrijdagavondclub@hervormdkootwijkerbroek.nl of door te bellen naar Evert Herweijer: 06 401 989 62 (bij voorkeur in de avond). Hierbij horen we graag met hoeveel personen u komt en of u gebruik wenst te maken van de ophaalservice. We hopen op een gezellige avond voor jong en oud. We zien u graag de 29e!