Themadienst

dinsdag 16 oktober 2018 Algemeen

Zondagochtend 28 oktober zal de eerste themadienst ‘Spreektijd’ van dit seizoen plaatsvinden. Het thema van de dienst is ‘Transparant’. De dienst wordt geleid door dominee Peene. Het betreft een haast geheel gewone eredienst met psalmen en liederen zoals we gewend zijn. Wel is van te voren door een groep gemeenteleden nagedacht over de vragen die er leven over het thema: christen zijn. Hoe ben je een christen? Met deze vragen die ons allemaal aangaan van jong tot oud hopen wij te luisteren naar de Bijbel. Om de dienst mee te kunnen nemen de week in, ontvangt u na afloop een samenvattend A4tje achterin de kerk. Ook nodigen wij u /jou van harte uit voor een kop koffie na de dienst. Zo bestaat er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en verder  door te spreken over het thema of een terugkoppeling te geven aan de organisatie. We hopen op deze wijze gemeente breed ondersteuning te geven vanuit het jaarthema ‘Hart en Ziel’. Dit met als doel als een open gemeente Gods liefde met hart en ziel uit te gaan dragen, naar elkaar en naar de mensen om ons heen.