Seniorenreisje: Opgeven!

dinsdag 4 september 2018 Algemeen

Op D.V. donderdag 20 september staat ons seniorenreisje gepland. We maken die dag een bustocht via een toeristische route naar Luttelgeest, een dorp in de Noordoostpolder. Hier bezoeken we de Orchideeënhoeve, een schitterend tropisch park met de grootste collectie orchideeën van Nederland. U kunt wandelen langs  duizenden bijzondere bloemen maar ook ondeugende aapjes bekijken en rondlopen tussen fladderende vlinders. Na die tijd staat er in het restaurant een heerlijk driegangenmenu voor ons klaar. ‘s Middags worden we voor een rondvaart verwacht in het natuurgebied Weerribben-De Wieden. Onze schipper vertelt onderweg over de oprukkende oeverbegroeiing, drijftillen en rietlanden.
Dit is het programma van de dag:
08.45u. Ontvangst in Eben-Haëzer met koffie
09.00u. Opening
09.15u. Instappen en vertrek
10.45u. Bezoek aan de Orchideeënhoeve
12.30u. Driegangenmenu in restaurant
14.00u. Vertrek naar Ossenzijl
14.15u. Rondvaart Weerribben
15.30u. Terugreis naar Kootwijkerbroek
17.00u. Aankomst bij Eben-Haëzer
We nodigen u hartelijk uit om deze dag met ons mee te gaan. U kunt zich opgeven bij Jolanda Van Kooten (0342) 412621 of Arianne Blankespoor (0318) 456191.  Opgeven graag vóór zaterdag 8 september. Mocht u verhinderd zijn nadat u zich heeft opgegeven, wilt u dit dan even laten weten? De kosten voor deze dag zijn € 50,00 p.p.