Seniorenmiddag

dinsdag 2 april 2019 Algemeen

Woensdag 10 april is het onze paasmiddag. We willen dan stilstaan bij het lijden, sterven en de opstanding van onze Heere Jezus Christus. We volgen de presentatie ‘Liefgehad tot het einde’. Ds. Peene verzorgt de meditatie. Tussendoor genieten we van lekkere hapjes en drankjes.
Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee en kunt u even bijpraten. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze middag met ons mee te vieren!