Seniorenmiddag

dinsdag 12 februari 2019 Algemeen

Woensdag 20 februari is het onze seniorenmiddag. We beginnen met een meditatie. Daarna neemt Mw. Hooikammer uit Staphorst ons mee in de wereld van de klederdracht.
Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Bent u nog nooit op een seniorenmiddag geweest? We hopen ook nieuwe gezichten te zien. Het is zo belangrijk om samen gemeente te zijn. Om samen betrokken te blijven bij Zijn Kerk en Zijn Koninkrijk! Iedereen is daarom hartelijk welkom om deze middag met ons mee te maken.