Seniorenmiddag

dinsdag 13 februari 2018 Algemeen

Woensdag 21 februari is het weer onze middag. We beginnen met een meditatie. Daarna komt Frederik Bunt met de prachtige presentatie ‘Lente en zomer in het Kroondomein’. Frederik is jachtopziener in het Kroondomein en komt natuurlijk de meest mooie vogels, bloemen en dieren tegen. We zijn benieuwd!
Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee en kunt u even wat bijpraten. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze middag met ons mee te maken.

Seniorenmiddag vervolg
Bent u nog nooit op onze middagen geweest? Kom gerust eens een kijkje nemen, misschien samen met uw buurman of buurvrouw? U bent van harte welkom!