Renovatie

dinsdag 9 juli 2019 Algemeen

Sinds zaterdag kun je weer in de banken zitten in onze kerk. De banken op de galerij tenminste. Mooi in de verf met een bijpassende bekleding. De beenruimte veel groter dan voor de renovatie. Inmiddels is het plafond mooi wit. De muren zijn geverfd en de spanten hebben de kleur van de galerijbanken. Van Manen heeft de nieuwe banken al klaar staan. De preekstoel is op het verven na af en zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk zijn we erg blij dat alles zo voorspoedig verloopt en met name ook om het mooie resultaat. Het wordt erg stralend mooi! Alle medewerkenden en vrijwilligers hartelijk dank!
De financiën lopen ook goed. Het eerste kwartaal werd er € 31.000 gegeven voor de renovatie waarvan € 8.644 via de extra collectes. Het tweede kwartaal was vergelijkbaar met € 30.460 waarvan € 9.908 via de kerkdiensten. De opbrengst van de Kootjebroekse markt is hierin nog niet meegenomen. We zitten nu dus al op zo’n  € 206.000 van de benodigde € 500.000 voor het eerste deel van de renovatie. Het tweede deel is al betaald. We zijn er dus nog niet. Hartelijk dank voor uw gulle gaven!
Natuurlijk mag u nog bijdragen. Ons banknummer is NL02 RABO 0305 5110 25 t.a.v. Ned. Hervormde Gemeente Kootwijkerbroek.
Renovatiecie