Renovatie

dinsdag 11 juni 2019 Algemeen

Vanmiddag liep ik even door de kerk over de nieuwe betonvloer. Bijzonder dat de zandhopen, gleuven, ventilatiepijpen, elektrabuizen en  verwarmingsslangen nu diep in en onder het beton verborgen zijn. Het gaat zelfs weer op een kerk lijken. Als het beton hard is kan er verder gegaan worden met opbouwen! Aanstaande zaterdag kunt u tijdens de Kootjebroekse Markt even naar binnen lopen via de hoofdingang. Als u midden in de kerk naar het plafond boven de galerij kijkt, kunt u zien hoe het ongeveer gaat worden. We zijn blij dat we wat voor lopen op het schema, zodat dit nu mogelijk is. In de kerk willen we de foto’s van de bouw ophangen en als het lukt een paar minuten video laten zien. We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers. Fijn dat iedereen zich zo voor de kerk wil inzetten.

Soms kom je bijzondere dingen tegen. Van de week kregen we een mooie kaart van Gea Hazeleger met € 200 erin voor de renovatie. Onze plaatselijke volleybalvereniging VOKO had een taartenfeest georganiseerd en dit had dit mooie bedrag opgebracht. Hartelijk dank! We kregen zelfs een gift uit Canada van oud inwoners. Ze hadden hun plaatsnummer via Edwin en Gea Brunekreef gekregen ‘Love You’s all’ staat er in de begeleidende kaart. Na 50 jaar zijn Henk en Gijsje v/d Glind hun oude Hervormde Kerk nog niet vergeten. Natuurlijk mag u ook nog bijdragen. Ons banknummer is NL02 RABO 0305 5110 25 t.a.v. Ned. Hervormde Gemeente Kootwijkerbroek. Hopelijk tot zaterdag!

Renovatiecie