Openluchtdienst 10 juni 2019

maandag 13 mei 2019 Algemeen

Openluchtdienst 10 juni 2019

Graag brengen we u op de hoogte van onze openluchtdienst op 2e pinksterdag 10 juni 2019. Heel belangrijk om te vermelden is dat dit jaar de locatie is veranderd! Het is niet op het Kootwijkerzand, maar de dienst is nu bij De Theetuin van Bram v. Ee aan de Harskamperweg 42 Kootwijkerbroek. Van Staatsbosbeheer kregen we dit jaar helaas geen vergunning meer i.v.m. het broedseizoen.

Dit jaar is het thema STOPCONTACT. We hebben het over contact maken met Gods geest en elkaar. We zingen samen, hebben een kindermoment en een overdenking door dominee Peene. Ook is er kunst van kunst&Kerk om te bewonderen. Na de dienst is voor iedereen drinken en wat lekkers. Kortom voor iedereen wat. We hopen u/jou te zien!

Parkeerplaats: Harskamperweg 42 & bij het bedrijf van de Pol bouwen en wonen
Aanvang: 10 uur. Neem zelf uw stoel mee! (toilet is aanwezig)