Open middag en aanmelding Koningin Beatrixschool

dinsdag 22 januari 2019 Algemeen

Beste ouders,

Wordt uw kind dit schooljaar of volgend schooljaar (2019-2020) 4 jaar? Dan mag hij of zij naar de basisschool!
U bent samen met uw kind van harte welkom op onze open middag op donderdag 7 februari van 13.15 tot 15.00 uur. U kunt deze middag gewoon binnenlopen. In het hoofdgebouw (ingang Rehobothstraat) staat een kopje koffie voor u klaar!
U kunt kennis maken met de directeur en/of coördinatoren. Daarnaast is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de kleuterklassen en de rest van de school. U krijgt deze middag een schoolgids en aanmeldingsformulier mee naar huis. Op onze website vindt u meer informatie. Heeft u al een keuze voor onze school gemaakt, dan kunt u ook een aanmeldingsformulier downloaden op www.kbskootwijkerbroek.nl. De formulieren zijn ook verkrijgbaar op school. We hopen dat u uw kind z.s.m. wilt aanmelden bij ons op school i.v.m. het samenstellen van de groepen voor volgend schooljaar.
Koningin Beatrixschool, Kosterijweg 5-7, 3774 BG Kootwijkerbroek, Tel. 0342-442000.