Open middag 2e hands kleding

dinsdag 8 januari 2019 Algemeen

Graag herinneren we u/jullie  nog aan onze open middag! Deze is op D.V. 28 januari in de kelder van Eben-Haëzer. Tussen 13.00 uur en 14.45 uur zijn jullie van harte uitgenodigd om voor de eerste keer dit seizoen kleding uit te zoeken voor kleine prijsjes. We kunnen zeggen dat de rekken al behoorlijk vol raken, en dat er voldoende keuze is. Bent u deze keer niet in de gelegenheid? We houden elke laatste maandagmiddag van de maand een open middag t/m de maand mei, met uitzondering van de schoolvakanties. Intussen kunt u nog steeds doorgaan met het inleveren van kleding, schoeisel, sjaals, sierraden enz.  Het mag ingeleverd worden op de vertrouwde adressen: Eben-Haëzer of bij Christiana van den Top, Laageinderweg 18. Wij kijken naar jullie uit!