Ochtendvrouwenkring

woensdag 19 december 2018 Algemeen

We hopen woensdag de 9de januari 2019 weer door te gaan met het bestuderen van de boodschap van Jeremia. Het gaat over de linnen gordel en de gevulde wijnkruiken. Profetische prediking gebeurt niet alleen met woorden, maar zeker ook door middel van symbolische voorstellingen en handelingen die het gesproken woord onderstrepen en verduidelijken. De boodschap van God wordt indringender: wat de mensen niet willen horen, zien ze nu voor ogen.
We lezen Jeremia 13:1-14. De Bijbelstudie staat in het september nummer.
We gaan nadenken over de vragen die erbij staan. Heb je geen Bijbelstudie? Dan kun je een mailtje sturen naar Gerlinda, zij zal hem dan digitaal versturen: gerlindasoetendaal@hotmail.nl
Blijf gerust foto’s naar ons sturen, dan kunnen we allemaal via de beamer mee genieten. Deze kun je mailen naar: ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl
Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. En breng rustig je (klein)kind mee. Ook voor hen is er een plekje. Weet je bent (weer of voor het eerst) van harte welkom. Verder wensen wij iedereen gezegende Kerstdagen en een voorspoedige jaarwisseling.
Groet,
bestuur OVK