Ochtendvrouwenkring

dinsdag 11 september 2018 Algemeen

Op  D.V. woensdag 19 september hopen we weer onze eerste Ochtendvrouwenkring van dit seizoen te houden. Deze ochtend willen we een begin maken met de Bijbelstudie over Jeremia. Dr. J. Hoek heeft er een inleiding over geschreven in het meinummer van de Herv.vrouw. De eerste Bijbelstudie die wij willen bespreken staat in het juninummer. Willen jullie de Bijbelstudie doorlezen? We gaan over de vragen uit de Hervormde vrouw nadenken en die bespreken. Heb je geen Bijbelstudie? Dan kun je een mailtje sturen naar Gerlinda, zij zal hem dan digitaal versturen: gerlindasoetendaal@hotmail.nl
Ook zou het fijn zijn als jullie foto’s  naar ons sturen, dan kunnen we allemaal via de beamer mee genieten. Bijvoorbeeld van de kleinkinderen, vakantie,  jubileum of andere foto’s. (ovk@hervormdkootwijkerbroek.nl) Er is deze morgen kinderoppas aanwezig.
We hopen jullie te zien op 19 september in Eben-Haëzer. Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af.
Wil je met andere vrouwen met Gods Woord bezig zijn maar je bent nog nooit geweest op de OVK? Dat maakt niet uit! Kom gerust een paar keer kijken, misschien is het wat voor jou! Ben je al lid en je weet nog iemand in je omgeving waar de OVK misschien ook wat voor is, nodig degene uit en breng ze gezellig mee!