Ochtendvrouwenkring

dinsdag 3 september 2019 Algemeen

Om even over na te denken; het is een groot voorrecht om te mogen leven. Een geschenk is het, waar wij niet zelf van bepalen hoe lang het zal duren. Belangrijk dus om de tijd die we krijgen met waardevolle dingen bezig te zijn. Relaties bijvoorbeeld. Om het goed te hebben met de mensen om ons heen. Vooral ook om het goed te hebben met God! Zou dat niet het begin van alle goeds zijn? Een goede relatie met een juiste verhouding tot God? Hij is de Bron van het leven, de Gever ervan, het Begin en het Einde! De Bijbel wil ons leren hoe we met God in het reine kunnen komen; hoe we met Hem mogen leven, hoe we door Hem het goed met onze naaste kunnen hebben. Zou je ook meer tijd met de Bijbel bezig willen zijn? Dan willen we je van harte uitnodigen om het niet alleen zelf te doen, maar ook samen met anderen. Er zijn veel mogelijkheden in onze gemeente daarvoor, wij noemen nu de gelegenheid voor vrouwen: De Ochtendvrouwenkring. Eén maal per 3 weken een ochtend vrijmaken om samen de Bijbel te laten spreken. Zoals dat lied het zegt: Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer’. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer. Denk er eens over na of het iets voor je zou kunnen zijn. Je bent heel erg welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken. We beginnen D.V. woensdagmorgen 18 september om 9.15 uur en voor je eventuele (klein)kinderen wordt gezorgd. Wie weet tot ziens!