Nieuws uit het CvK

dinsdag 22 januari 2019 Algemeen

Op onze eerste vergadering van 2019 zijn weer een aantal zaken besproken.
-Er is contact geweest met de provincie over de paaltjes langs de parkeerplaatsen een de Veluweweg. We wilden graag buigzame reflectorpalen. De provincie wil echter niet meewerken en we mogen het ook zelf niet doen. Een tegenvaller dus.
-Wilma Bos deed altijd het secretariaatswerk voor de boekhouding van het CvK. Ze wilde hiermee, i.v.m. haar verhuizing naar Voorthuizen, stoppen. Ze heeft zich echt jaren lang hiervoor ingezet, waarvoor onze hartelijke dank! In maart gaat ze het werk overdragen aan Betsy van Essen. We zijn erg blij dat zij dit wil gaan doen!
-De Wifi op de kompaszolder doet het vaak niet goed. Dit komt omdat regelmatig de stekkers van de Wifi boven uit het stopcontact gehaald en in een la gelegd worden. Graag deze erin laten zitten.
-De brandmeldinstallatie in Eben-Haëzer voldeed niet meer aan de voorschriften. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een vervanging van dit systeem en het aanbrengen van gekoppelde brandmelders om de brandveiligheid zo optimaal mogelijk te houden. Er is ook een nieuw ontruimingsplan wat doorgenomen zal worden op de vergadering van de Jeugdraad
-De koster in Kootwijkerbroek heeft een nieuwe telefoon gekregen. Hierop kan hij ook de beelden van de beveiligingscamera buiten ontvangen. Een veilig idee!
-We zitten nog steeds met een vacature website beheerder. De website van de kerk moet bijgehouden worden, maar door het innovatieve karakter van de website is dit lastig. Wie kent iemand, die hier een uitdaging in ziet! Graag melden bij Geertniek.
-De kerkpleinmarkt kan gewoon bij de kerk gehouden worden. Vanwege de renovatie zal er wel wat met de ruimte geschoven moeten worden. Waarschijnlijk kunt u die dag ook een kijkje nemen in de kerk om naar het renovatiewerk te kijken.
-D.V. 22 januari is er een vergadering van de Renovatiecie met de bedrijven, die bij de renovatie betrokken zijn. Er komt dan meer informatie over de planning beschikbaar. Als we de definitieve planning hebben hoort u dit via de kerkbode.