Kristine met verlof (1)

dinsdag 17 juli 2018 Algemeen

Van 17 augustus t/m 24 september komt Kristine met verlof naar Nederland!  Na een jaar van hard werken vanuit haar missie bij Goeie Hoop in Zuid Afrika is het nu tijd voor verlof, het aanhalen van banden met familie/vrienden en ook voor ontmoetingen met de achterban. Daarom organiseren we dinsdagavond 21 augustus (tijdens de VakantieBijbelWeek) een ‘friet & greet’ in de manege van Voorwaarts. Vanaf 18.30 is er gelegenheid om een frietje met snack te eten in ongedwongen sfeer bij te praten met Kristine. Tevens zal Kristine een presentatie houden van haar activiteiten het afgelopen jaar. Komt u /jij ook? Laat het dan even weten op info@kristineinafrika.nl, da’s wel zo handig voor de frietbakkers…De friet is gratis, maar een bijdrage in de onkosten is uiteraard welkom!