Kom naar de GZB-dag!

dinsdag 12 februari 2019 Algemeen

Op D.V. zaterdag 16 maart wordt de zendingsdag van de GZB gehouden in de Midden Nederland Hallen (Thorbeckelaan 123) in Barneveld.  Het thema van deze dag is: De Geest doorbreekt de grenzen. Sprekers zijn dr. Peter Kuzmic (Bosnië), ds. André van der Graaf (Heerde), Ilse Visser (Oegstgeest) en Yunusu Mataka (Malawi). En verder... Muziek met o.a. Martin Zonnenberg, kinder- en tienerprogramma's, kinderopvang, keuzeprogramma's en een verkoopmarkt. De dag duurt van 9.45 tot 15.45 uur. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.gzb.nl/ GZB-dag. Meld u gratis aan!
Wij nodigen u van harte uit om deze inspirerende dag mee te maken! Om samen te luisteren naar verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te worden bemoedigd en elkaar te ontmoeten. Voor degenen die graag samen gaan, vertrekken we om 9 uur vanaf de hervormde kerk in Kootwijkerbroek. Vragen? Bel 0342-442756, fam. Van Middendorp.