dinsdag 12 februari 2019 Algemeen

Het afgelopen jaar hebben we bij de kinderoppas weer veel kinderen mogen verwelkomen. Het is fijn dat deze mogelijkheid er is. We willen de medewerkers van de kinderoppas van harte bedanken! Binnenkort gaan we een nieuw rooster maken. En daarbij kunnen we uw/jouw hulp goed gebruiken! Het is belangrijk dat er meer medewerkers kunnen worden ingezet. Daarom een oproep aan iedereen die wil komen helpen. Of u kinderen bij de oppas brengt, uw kleinkinderen bij de oppas zijn of als u als gemeentelid het gewoon leuk vindt om op te passen. Welkom!
Degene die willen stoppen met oppassen, kunnen zich afmelden tot en met zaterdag 2 maart. Het aan- en afmelden kan per email: kinderoppas@hervormdkootwijkerbroek.nl of telefonisch bij Eline van de Kamp (06-30712512). Hartelijke groet,
De kinderoppascommissie