Kerstmarkt Kootwijk 2018

woensdag 19 december 2018 Algemeen

Zaterdag 22 december van 12.00-18.00 uur is er op de prachtige Brink een kerstmarkt. Dit is bij de kerk van Kootwijk (de Brink 5).
Naast een aantal vaste gasten zijn er veel nieuwe standhouders met prachtige producten: o.a. nougat, hand gebreide dekens, chutney, schilderijen, beeldjes, kadootjes, lekkernijen, houten speelgoed en knuffels. Iedereen kan zich laten schminken; de kinderen maken een ritje op de rug van een shetlander en geniet samen van een hapje en een drankje in de tent.
Van deze gezellige kerstmarkt mogen wij onderdeel zijn vanuit de kerk. Zo kunnen wij als gemeente uitdragen wat kerst nu echt inhoudt. Wat betekent kerst voor u/jou? We hebben een kampvuur waar u zich op kunt warmen en lekker kunt kletsen onder genot van een marshmallow; de kerk zal open zijn met mooie kunstwerken van ‘kunst en kerk’ en van 14.30-15.00 uur & 16.30-17.00 uur is daar sing-in. En in de kooi zijn workshops voor de kinderen.
Als er één markt is die de Kerstsfeer uitstraalt en waar men samen met familie of vrienden de Kerst kan inluiden dan is het de Kerstmarkt in Kootwijk. Welkom!!
Evangelisatiecommissie