Kerstavondviering gezamenlijke Kerken

woensdag 19 december 2018 Algemeen

Op 24 december organiseren de Ger. Kerk en de Herv. Kerk in Kootwijkerbroek samen een kerstavondviering. Jij bent hiervoor van harte uitgenodigd. De tijd rond kerst kan gezelligheid of juist drukte met zich mee brengen, maar we staan vooral stil bij de geboorte van de Heere Jezus. De volgende vraag is: ‘wat doen we daar écht mee in ons leven?’. Met elkaar hopen we door het zingen van liederen en een korte meditatie stil te staan met wat wij nu eigenlijk écht met kerst doen. De deur van de Ger. Kerk in Kootwijkerbroek aan de Veluweweg 160 staat om 20.30u voor je open. Er staat dan koffie, thee of fris voor je klaar. Om 21.00u start de avond. Aansluitend is er buiten rond de vuurplaats een bakje verse chocolademelk met wat lekkers voor je! Een mooi moment om met elkaar na te praten. We hopen je te verwelkomen op 24 december! Voor vragen kun je contact zoeken met Kees van Luttikhuizen of Gert Groenevelt.