JOVO

dinsdag 18 september 2018 Algemeen

Binnenkort zal de JOVO-kring weer van start gaan. Vorig jaar zijn we daarmee begonnen: een kring voor jong-volwassen gemeenteleden (ergens tussen de 20 en de 40 jaar), die maandelijks bij elkaar komt om met elkaar te spreken over het geloof in God. De kring staat altijd open voor nieuwe deelnemers en het begin van een nieuw seizoen is voor jou misschien een goede gelegenheid om aan te sluiten. We komen de eerste keer samen op woensdag 10 oktober in Eben-Haëzer. We beginnen om 20.00 uur met de bespreking. Vooraf is het ook mogelijk om mee te eten met een warme maaltijd, maar daarvoor is het wel nodig om je even op te geven. Mocht je nog meer willen weten over de kring, neem dan gerust contact met me op. Weet in elk geval dat je altijd welkom bent.
Ds. C.G. Visser