Ingebruikname gerenoveerde kerk

dinsdag 3 september 2019 Algemeen

Zondag 8 september hopen we de eerste dienst in de gerenoveerde kerk te houden. Zaterdag 7 september heeft u de gelegenheid om het resultaat van de renovatie alvast te bekijken.
Vooraf willen we u informeren over een aantal zaken:
-U komt de kerk binnen door de hoofdingang, van daar uit kunt u naar de kerkzaal en de galerij.
-Bij de hoofdentree en de opgangen naar de galerij zijn kapstokken geplaatst.
U kunt de kerk verlaten via de u bekende buitendeuren.
-Een aantal banken zijn voorzien van een voetregel, deze zijn vooral geschikt voor kleinere personen.
-Er zijn een beperkt aantal gereserveerde plaatsen beschikbaar. Als u hier om medische of andere redenen gebruik van wilt maken, kunt u dit tijdens de open middag van 7 september overleggen met een van de kerkrentmeesters. Mocht u die middag verhinderd zijn kunt u ook contact opnemen met de kerkrentmeesters.
-Deze plaatsen worden tot 10 minuten voor de aanvang van de dienst voor u gereserveerd.
-De kerk is voorzien van een ringleiding, u kunt uw gehoorapparaat daarop instellen.
-Op een later moment wordt de glazen schuifwand geplaatst.
-Ondanks dat we een en ander zorgvuldig hebben voorbereid kunnen er de eerste tijd storingen optreden, wij vragen uw begrip hiervoor.
Heeft u tips/opmerkingen: neem contact op met een van de kerkrentmeesters. (kerkrentmeesters@hervormdkootwijkerbroek.nl)