Informatie brochure renovatie

dinsdag 26 juni 2018 Algemeen

In het najaar willen we starten met de geldwerving voor de renovatie van de kerk. Om u van de renovatie een goed beeld te geven willen we als Renovatiecie een brochure uitgeven met foto’s van de huidige kerk en impressie plaatjes van de nieuwe kerkinrichting. Het lijkt ons leuk om hierin ook wat te vertellen over de historie van de kerk.
Bij nader onderzoek blijken we echter helemaal geen foto’s te hebben van het interieur voordat de galerij uitgebreid werd en ook niet van het orgel op deze galerij. We willen dus aan u vragen of u zelf foto’s van de oude kerkinrichting heeft of dat u weet wie we evt. hiervoor kunnen benaderen.
Om het compleet te maken willen we u ook vragen of u nog oude foto’s heeft van het eerste kerkje van Kootwijkerbroek, de kerk in Kootwijk, van het Meestershuis, oude foto’s van Eben-Haëzer en van de pastorie met het pastoriebos. We kunnen ze voor u scannen en terugsturen als u ze in de brievenbus bij de kerk doet (Veluweweg 84). U kunt ze ook mailen naar penningmeester-krm@hervormdkootwijkerbroek.nl
Bij voorbaat hartelijk dank.
Renovatiecie