Home is where the Heart is

dinsdag 3 april 2018 Algemeen

Een bekende ‘tegeltjesuitspraak’ maar zeker waar. Natuurlijk is voor Kristine haar ‘home’ in Nederland. Maar ook in Zuid Afrika heeft ze een huis nodig waar ze zich thuis voelt. Haar huidige woning is dat voor haar. Ze deelt deze samen met Lea, een jonge vrouw die ook kinderevangelisatie verzorgt in de townships. Lea gaat echter binnenkort het huis verlaten. En dus krijgt Kristine te maken met dubbele huurlasten. Een nieuwe huisgenoot, waarmee haar huis een thuis voor haar blijft, is op dit moment niet in beeld. Omdat een thuis belangrijk is voor ieder mens en dus ook voor Kristine, willen we graag extra maandelijkse ondersteuning verwerven zodat Kristine ook op de langere termijn kan blijven wonen op dit mooie plekje. Wilt u/jij hierover nadenken? Uw (bij voorkeur maandelijkse) bijdrage is welkom op NL09 RABO 0314 6639 16 t.n.v. Hervormde Gemeente o.v.v. ‘project Zuid-Afrika’. Graag noteren we ook uw gegevens in ons bestand, dus een mail naar info@kristineinafrika.nl is ook welkom! Mogen we op u en jou rekenen?
TFT Kristine